Bon Sana
Veenscheiding 47 Cortgene 16 9202 LX Drachten 2951 ED Alblasserdam
Welkom Over Visie Behandelvormen Afspraak Tarieven Openingstijden Contact Consultant Disclaimer Veelgestelde vragen
Tijd & kosten De kosten vindt u onder het tabblad tarieven. Regulier: De eerste afspraak duurt 45 minuten. De vervolgafspraken duren 30 minuten. Voedingsanalyse: 60 minuten. Tussencontrole (MRA consult) duurt 30 minuten Vervolgafspraak (wederom totale voedingsanalyse) duurt 60 minuten Op beide locaties (Drachten en Alblasserdam) kunt u per pin betalen. Wilt u uw afspraak verzetten? Denk erom dat u dit doet tot uiterlijk 2 werkdagen van te voren. NB: Een afspraak voor maandag of dinsdag kan tot de vrijdag ervoor verzet worden (!). In het weekend kunt u dus geen afspraken wijzigen.  
Vergoedingen Kijk uw verzekeringspolis na of u de afspraken vergoed krijgt. Bon Sana is niet contractueel verbonden aan zorgverzekeringen en maakt geen onderdeel uit van beroepsverenigingen. Bon Sana heeft derhalve geen AGB- en prestatiecode aangevraagd. Hou er rekening mee dat Bon Sana zich presenteert als een adviesbureau. Dit schept andere voorwaarden dan een praktijk. Disclaimer Het is belangrijk dat u de disclaimer op onze website goed doorneemt. Wanneer u een afspraak maakt bij Bon Sana gaat u automatisch accoord met de disclaimer.
info@bonsana.nl 06 - 123 86 979
Uw afspraak U heeft zich aangemeld voor een afspraak en heeft een e-mail gekregen met de afspraakbevestiging. Wanneer u op de link in de mail klikt, komt u op deze pagina terecht.  
Waar moet ik om denken tijdens de afspraak? Neem van te voren zo weinig mogelijk alternatieve middelen (vitamines/mineralen) in. Medicatie die medisch noodzakelijk is uiteraard wel gebruiken. Neem alle medicatie (ook multivitaminen) die u gebruikt mee naar het consult. Gebruik zo weinig mogelijk make-up, zalf of creme. Probeer uw klachten zo duidelijk en compleet mogelijk weer te geven. Het kan handig zijn thuis een verslag te maken of punten alvast op te schrijven. Zo vergeet u ze minder snel. U mag geen foto’s, video- of geluidsopnamen maken. Neem daarom een notitieboekje of schrift mee waarin u kort en bondig meetresultaten kunt noteren. Zo kunt u ze thuis nog even rustig nalezen. U kunt als u dat wenst ook iemand meenemen naar het consult om zaken voor u op te schrijven. We maken gebruik van het zgn werkdossier. We kunnen hier geen kopieën van maken. Uw telefoon moet tijdens de metingen uitgeschakeld zijn. De telefoon kan namelijk storen op de apparatuur. Is de meting afgelopen, dan kunt u gerust uw telefoon weer inschakelen.
Contact Heeft u vragen, stel ze dan bij voorkeur via mail of whatsapp. De whatsapplijn is geopend van maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur.
In de wachtkamer staat koffie & thee voor u klaar. Neem gerust en maak het u gemakkelijk. Wij komen u zo spoedig mogelijk ophalen. Denkt u om het parkeren? Op locatie Alblasserdam kunt u aan de straatkant parkeren. In Drachten aan de straatkant of op het parkeerterrein bij het flatgebouw tegenover de praktijk. Is de oprit voor de praktijk vrij, dan kunt u ook daar parkeren. Denk aub om de spelende kinderen (!) Parkeer NIET in het gras naast de praktijk of op de asfaltstrook (naast speelveld)
             Adviesbureau voor Integrale Gezondheid
Afspraak