Bon Sana
Veenscheiding 47 Cortgene 16 9202 LX Drachten 2951 ED Alblasserdam
Welkom Over Visie Consultmethoden Consult Tarieven Openingstijden Contact Consultant Disclaimer Veelgestelde vragen
Consult: tijd & kosten De kosten vindt u onder het tabblad tarieven. Regulier: Het eerste consult duurt 45 minuten. De vervolgconsulten duren 30 minuten. Voedingsanalyse: 1 uur en 15 minuten. Het tussenconsult duurt 30 minuten Het vervolgconsult duurt 1 uur en 15 minuten Op beide locaties (Drachten en Alblasserdam) kunt u per pin betalen. Wilt u uw afspraak verzetten? Denk erom dat u dit doet tot uiterlijk 2 werkdagen van te voren. NB: Een afspraak voor maandag of dinsdag kan tot de vrijdag ervoor verzet worden (!). In het weekend kunt u dus geen afspraken wijzigen.  
Vergoedingen Kijk uw verzekeringspolis na of u de consulten vergoed krijgt. Bon Sana is niet contractueel verbonden aan zorgverzekeringen en maakt geen onderdeel uit van beroepsverenigingen. Bon Sana heeft derhalve geen AGB- en prestatiecode aangevraagd. Lees ook onderstaande informatie Waarom zijn we niet lid van beroepsverenigingen? Lidmaatschap houdt in dat leden de visie van de beroepsvereniging (gestoeld op niet christelijke stromingen) verplicht onderschrijven en accepteren. Omdat Bon Sana een christelijke signatuur heeft kunnen wij hier niet mee instemmen. Beroepsverenigingen accepteren geen combinatie tussen alternatieve en reguliere geneeskunde. Beroepsverenigingen houden zich niet bezig met kwaliteitscontrole. Beroepsverenigingen voorzien zelf in bijstudie of accrediteren een geneesmiddelenleverancier. Cliënten zijn prima in staat zelf te beoordelen of een behandelwijze al dan niet op hun belevingswereld aansluit en of deze al dan niet effectief is. Lidmaatschap van een beroepsvereniging neemt hoge kosten met zich mee. Dit moeten wij door- berekenen in de consultprijzen. In onze huidige verzekeringcontructie met het eigen risico van €385 (anno 2019) is het niet aantrekkelijk de consulten van Bon Sana te declareren bij de zorgverzekeraar. Uiteindelijk komt het allemaal voor eigen rekening van de cliënt. Om die reden houden wij onze consultprijzen laag en acceptabel. Disclaimer Het is belangrijk dat u de disclaimer op onze website goed doorneemt. Wanneer u een afspraak maakt bij Bon Sana gaat u automatisch accoord met de disclaimer.
info@bonsana.nl 06 - 123 86 979
Het consult U heeft zich in de praktijk aangemeld voor een afspraak. Als het goed is, heeft u via de e-mail een afspraakbevestiging gekregen. Daarin geven we tips en informatie rondom het consult. Wanneer u op de link in de mail klikt, komt u op deze pagina terecht.  
Waar moet ik om denken tijdens het consult? Neem van te voren zo weinig mogelijk medicatie in. Medicatie die medisch noodzakelijk is uiteraard wel gebruiken. Vitamines, mineralen ed niet. Neem alle medicatie (ook multivitaminen) die u gebruikt mee naar het consult. Gebruik zo weinig mogelijk make-up, zalf of creme. Probeer uw klachten zo duidelijk en compleet mogelijk weer te geven. Het kan handig zijn thuis een verslag te maken of punten alvast op te schrijven. Zo vergeet u ze minder snel. U mag geen foto’s, video- of geluidsopnamen maken van het consult. Neem daarom een notitieboekje of schrift mee waarin u kort en bondig meetresultaten kunt noteren. Zo kunt u ze thuis nog even rustig nalezen. U kunt als u dat wenst ook iemand meenemen naar het consult om zaken voor u op te schrijven. Hou uw notities kort en bondig. We maken gebruik van het zgn werkdossier. We kunnen hier geen kopieën van maken. Lees ook onze disclaimer voor meer informatie rondom het dossier. Uw telefoon moet tijdens de metingen uitgeschakeld zijn. De telefoon kan namelijk storen op de apparatuur. Is de meting afgelopen, dan kunt u gerust uw telefoon weer inschakelen.
Contact Heeft u vragen, stel ze dan bij voorkeur via mail of whatsapp. Wij houden whatsappspreekuur van maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur.
In de wachtkamer staat koffie & thee voor u klaar. Pak gerust en maak het u gemakkelijk. Wij komen u zo spoedig mogelijk ophalen. Denkt u om het parkeren? Op locatie Alblasserdam kunt u aan de straatkant parkeren. In Drachten aan de straatkant of op het parkeerterrein bij het flatgebouw tegenover de praktijk. Is de oprit voor de praktijk vrij, dan kunt u ook daar parkeren. Denk aub om de spelende kinderen (!) Parkeer NIET in het gras naast de praktijk of op de asfaltstrook (naast speelveld)
Adviesburea voor Integrale Gezondheidszorg
Consult